Door digitalisatie naar resultaat!

Promax helpt met advies en realisatie

Artificial Intelligence

Kunstmatige intelligentie (AI) is het concept waarbij machines ‘denken als mensen’.

Ze kunnen dus plannen, leren, taal begrijpen, foto’s en plaatjes analyseren en interpreteren en zelfs emotie herkennen. Machine learning is een onderdeel van AI en richt zich vooral op patroon herkenning en afwijking.

Machines zullen nooit de mens kunnen vervangen maar AI kan ons wel helpen bij al onze repeterende, en dus vaak saaie, werkzaamheden. Daardoor kunnen wij ons richten op de echte belangrijke taken die menselijke aandacht nodig hebben.

AI kan ons wel helpen betere beslissingen te nemen. Dit omdat AI grote hoeveelheden data kan verwerken per seconde en informatie kan halen uit ongestructuurde data bronnen zoals social media.

Bedrijven als IBM hebben platformen ontwikkelt met kant en klare blokken algoritmen op dat platform. Denk aan een blok als ‘Speach to Text’ en ‘Text to Speach’ waarmee het mogelijk wordt om met een systeem, zoals een lift of een robot, te praten.

Daardoor wordt AI technologie steeds meer bereikbaar voor ons en wordt het eenvoudiger om een AI oplossing voor jouw bedrijf te bouwen.
Aan wat voor oplossingen kun je denken?

 

  • Een geavanceerde chatbot die veel vragen van klanten zelf kan beantwoorden zonder dat de klant in de gaten heeft dat hij met een machine ‘praat’
  • Een sales lead generatie tool gebaseerd op AI die je een lijst met ideale prospects aanbiedt, speciaal passend voor jouw bedrijf
  • Een IoT (Internet Of Things) oplossing waarmee je tot ‘predictive maintenance’ kunt komen (je weet al dat een onderdeel kapot zal gaan voordat het daadwerkelijk kapot gaat en kunt dus op tijd vervangen)
  • Een recruitment tool op basis van AI die voor jouw sollicitanten gaan vinden die het beste bij jouw bedrijf passen

 

De mogelijkheden zijn legio!
Neem contact met ons op voor een inspiratiesessie voor de directie van jouw bedrijf. Samen vinden we een AI oplossing die het beste past bij de uitdaging van jullie sector!

Hoe ziet een wereld met AI eruit?Bekijk de video en ontdek de mogelijkheden van AI

Accepteer de cookies om deze inhoud weer te geven.

Maak een vrijblijvende afspraakOnze specialisten staan graag voor je klaar!